Om Flygcity

Flygcity är en av Skandinaviens ledande onlineresebyråer sedan 2016.
Försäljning sker även under varumärket Flysmarter i Danmark, Norge, Tyskland, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Finland och Spanien.
Flygcity är en dynamisk och innovativ resebyrå med huvudkontor i Höllviken, Sverige. Vårt fokus ligger på att ständigt utveckla vår teknik.
Det är vårt mål att det ska vara enkelt att söka och beställa, oavsett om du sitter vid din dator, surfplatta eller smartphone.
Vi är en IATA-resebyrå och samarbetar med många stora flygbolag, till exempel Lufthansa, SAS och Air France-KLM.

Kundsupport

Du kan tryggt boka din resa hos oss. Vi har ett professionellt och roligt kundserviceteam med kontor i Höllviken,
Sverige och Poznan, Polen för att ta hand om din bokning. Vi har stort utbud online men vi är små nog för att bry oss om våra kunder.
Alla våra medarbetare har IATA-kompetens och mångårig erfarenhet i branschen.

Köper du till vår tjänst Flygcity Guld får du prioriterad och professionell hjälp på telefon. Vi brukar svara direkt (genomsnittet under 20 sekunder).
Mejl besvaras vanligtvis inom 24 timmar. I vår roll som förmedlare av flygbiljetter håller vi oss "up-to-date" med den senaste informationen
och vi har ett nära samarbete med flygbolagen för att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Hos Flygcity bokar du din resa på det sätt som passar dig.

Flygcity - Din "personliga" resebyrå online.

Bokningsmotorn

Vi är stolta över att ha byggt och äga vår egen teknik! All utveckling gör vi själva inhouse. Vi ändrar och förenklar hemsidan hela tiden.
Har du synpunkter på förbättringar på hemsidan tar vi gärna emot detta på info@flygcity.se

Tryggt val

Du handlar tryggt hos oss då vi använder högsta tillgängliga krypteringsstandard för en säker data- och betalningshantering
så att ingen obehörig ska kunna läsa dina personuppgifter.
Vi har dessutom som aktiebolag det högsta kreditbetyg man kan få: Trippel-A. Vi har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Tack för att du bokar din resa hos oss!

Vänliga hälsningar Flygcity i Höllviken